Misleidend ontslagtrucje gemeente Rotterdam

Afbeeldingsresultaat voor ontslagDe gemeente Rotterdam gaat zo onderhand inzien dat men niet al te makkelijk van Jaco van Heijst afkomt. Was de Rechtbank Rotterdam met haar uitspraak over de rechten van Jaco van Heijst bindend, de gemeente Rotterdam probeert Jaco te misleiden door een “ontslagtrucje”. Ze verbasteren een rapport van de UWV en proberen met dure termen een ontslag aan te zeggen.

 

 

 

 

 

aankondiging ontslag

Na deze aankondiging is Jaco met het UWV in contact gegaan, Het UWV geeft aan een functie advies te hebben gegeven dat heeft niks met ontslag te maken vandaar de reactie van Jaco hier onder.

Daarnaast blijf de uitspraak uit 2016 rechtsgeldig zolang het hoger beroep geen uitspraak doet. Wat inhoud erkenning van beroepsziekte en zorgplicht omtrent Salaris.

reactie ontslag

 

Gerelateerde afbeeldingDe gemeente Rotterdam wilde ontslag bij Jaco aanzeggen vanwege langdurige en gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.
Als een van de redenen wordt gegeven dat het UWV een positief ontslag advies heeft gegeven vanwege de ongeschiktheid van hem om te kunnen werken. Daarom ziet de gemeente Rotterdam geen reden om nog langer als werkgever te dienen.
Ook vindt de gemeente Rotterdam het niet mogelijk om passende arbeid te vinden. (onwil van de gemeente Rotterdam, want Jaco wil dolgraag in aanmerking komen voor een passende baan).

Wat de gemeente Rotterdam niet snapt is iets dat Jaco nu juist wel snapt, dat het advies van de UWV over de functie geschiktheid totaal niets te maken heeft met een ontslag. Het is meer een eigen invulling van de gemeente Rotterdam.

Gemeente Rotterdam is respectloos

Jaco laat weten aan de gemeente Rotterdam dat hij het respectloos vindt dat de gemeente nu met deze ontslag aankondiging komt en eist excuses. Immers, de uitspraak van het hoger beroep is nog niet geweest.

De gemeente Rotterdam gaat door met het onderzoek van ontslag. Wat dit inhoud; de gemeente Rotterdam stapt over de rechtbank Rotterdam heen, en maak eigen regels!!!

Hier hun reactie op  brief  gemeente heeft lak een uitspraak rechtbank!!

1 reactie op Misleidend ontslagtrucje gemeente Rotterdam

  1. Rotterdam ga je schamen!
    Overheid schaam je dat je Rotterdam deze ruimte geef.

Reacties zijn gesloten.